Tervetuloa TuhoPunkkuun!

Ilmoittautuessasi 16.8.2021 mennessä saa kisavartionne yörastille aamupalatarjoilun. Yleisesti ilmoittautuminen päättyy 30.8.2021. Tapahtumaan voi jälki-ilmoittautua 1.-6.9.2021. 

llmoittaudu mukaan Kuksassa: Kuksaan.fi/36952

  • Ilmoittautumisen tekee vartionjohtaja (vain 1 ilmoittautuminen Kuksaan per vartio). Kisakirje ja muut tiedotteet lähetetään vartion ilmoittajan sähköpostiin, joten tarkista, että tietosi ovat oikein.
  • Valitse lippukunta, jota vartio edustaa, ”taho jota edustaa” -valinnasta maksajan jälkeen.
  • Mikäli kisavartion jäsenet, syntymävuodet ja ruoka-aineallergiat ovat tiedossa, ilmoitathan ne jo nyt. Ilmoittautumisen voi kuitenkin tehdä ilman näitä tietoja.

Ilmoittautumista voi muokata 6.9. saakka. Ilmoittautuminen voi perua varsinaisen ilmoittautumisajan aikana 30.8. saakka.

Lisätietoja ilmoittautumisesta saa sähköpostitse osoitteesta virpi.toivonen@partio.fi 

Yhteiskuljetus

Kilpailun lähtö ja maali julkistetaan kisakirjeen yhteydessä viikolla 36. Kilpailun lähtöön järjestetään valinnainen kuljetus lauantaiaamuna. Yhteiskuljetuksen hinta saattaa vielä muuttua. Lopullinen hinta ilmoitetaan kisakirjeessä. 

Mikäli valitsette yhteiskuljetuksen, tarvitsemme vartion henkilömäärän kuljetuksia varten. Laskethan määrään mukaan kaikki vartion jäsenet, myös valkoisen sarjan saattajat. 

Emit-korttien vuokraaminen
Kilpailun suunnistustehtävissä käytetään EMIT-leimausjärjestelmää. Tätä varten vartiolla tulee olla EMIT-leimauskortit. Omien EMIT-leimauskorttien käyttö on sallittua. Ilmoita vuokraustarpeestanne ilmoittautumislomakkeella.

  • Valkoisella ja Kultaisella sarjalla: 1 EMIT-leimauskortti
  • Keltaisella ja Punaisella sarjalla: 2 EMIT-leimauskorttia
  • Sinisellä ja Harmaalla sarjalla: 3 EMIT-leimauskorttia

Peruutusehdot

1. Peruutus tapahtumaan tehdään Pääkaupunkiseudun Partiolaisten toimistolle (papa.toimisto@partio.fi / 09 8865 1200). Ilmoittautumisen kilpailuun voi perua maksutta 31.8.2020 asti. Lippukunta voi halutessaan asettaa toisen vartion peruneen vartion paikalle tämän jälkeen.

2. 31.8. jälkeen tehdyt peruutukset laskutetaan, ellei vartio löydä ja ilmoita itselleen sijaista kisaan. Osallistujamuutoksista ilmoitetaan aina toimistolle ja kilpailun järjestelysihteerille.

3. Kisamaksu laskutetaan kokonaan, jos ilmoittautumista ei peruta lainkaan.

4. Mikäli peruutus johtuu sairaustapauksesta, osallistuja voi hakea lääkärintodistuksella tapahtumamaksun partiovakuutuksesta, Korvaushakemuksen tekee aina vakuutettu eli partiolainen tai hänen huoltajansa. Hae korvaus normaalin tapaan vakuutusyhtiöltä:  http://toiminta.partio.fi/lippukunta/turvallisuus-ja-vakuutukset

Huomioithan, että ilmoittajan vastuulla on kerätä osallistumisluvat ilmoittamasi ryhmän jäseniltä (alaikäisten osalta heidän vanhemmiltaan) ja tiedottaa heitä kaikista yllä mainituista seikoista. 

Lisätiedot Espoon Partiotuen osallistumis- ja peruutuskäytännöistä