Pääkaupunkiseudun ja koko Suomen koronatilanne on pahentunut loppukesästä alkaen ja on varmasti väistämättä vaikuttanut monien tapahtumien suunnitteluun ja toteutukseen. Huomioon ottaen nykyiset rajoitustoimenpiteet ja pääkaupunkiseudun koronatilanteen, jatkuvat TuhoPunkun järjestelyt suunnitelman mukaisesti. Kilpailun varsinainen ilmoittautuminen on käynnissä ja päättyy 16.8. Lue lisää ilmoittautumisesta täältä.

Punkun suunnittelussa ja toteuttamisessa noudetaan Pääkaupunkiseudun partiolaisten turvallisen partiotoiminnan ohjeita liittyen koronavirukseen ja siihen varautumiseen. Tämän lisäksi huomioidaan alueelliset rajoitustoimenpiteet. Mikäli rajoitustoimenpiteet estävät tapahtuman järjestämisen siitä ilmoitetaan ilmoittautuneille mahdollisimman nopealla aikataululla.

Kategoriat: Yleinen