TuhoPunkku jouduttiin vallitsevan tilanteen johdosta valitettavasti siirtämään vuodelle 2021. Kisatoimikuntamme näki kilpailun järjestämisen Punkun ansaitsemalla tavalla mahdottomaksi, ja päätimme mieluummin siirtää Punkkua vuodella, kuin tehdä vajavaisen ja vähän kädenlämpöisen kilpailun.


Punkun sijaan pääsemmekin tänä vuonna pilotoimaan aivan uudenlaista partiotaitokilpailua. Punkun järjestäjien kanssa kokosimme kasaan etäkilpailun, jollaista ei ole ennen nähty. Voimme ottaa yhdessä tilanteesta kaiken irti ja tehdä TäysTuho 2020:sta partiovuoden parhaan
etätapahtuman. Tämän kilpailun tärkein järjestäjä oletkin juuri sinä, osallistuja!

Tervetuloa mukaan tekemään tuhoisaa jälkeä TäysTuho 2020 -etäkilpailussa!

Ennakko-ohje on täällä!

https://punkku.ept.fi/2020/wp-content/uploads/2020/09/taystuho-2020-ennakko-ohje-1.pdf


Vespan alueen lippukunnista koottu järjestelytoimikunta toivottaa kaikki lämpimästi tervetulleeksi mukaan kisaan!

Kategoriat: Yleinen