Kevään koettelemuksista huolimatta Suomen suurin vuosittainen partiotaitokilpailu Espoon Punanen eli Punkku järjestetään jälleen! Kisa pidetään alkusyksystä 19.-20.9.2020. Kilpailuun odotetaan yli 400 kilpailijaa ja järjestelyihin osallistuu noin 200 toimitsijaa. Järjestelyistä vastaavat vuonna 2020 Vespan alueen lippukunnat. Yön yli kestävän Espoon Punasen kohderyhmänä ovat 12-vuotiaat ja sitä vanhemmat partiolaiset sekä ei-vielä-partiolaiset. Aiempaa kisakokemusta ei tarvitse olla. Espoon Punasen kisakutsu on julkaistu ja ilmoittautuminen auennut kisavartioille.

Punkku etsii riveihinsä myös huipputekijöitä! Työtehtäviä löytyy monenlaisia ja jokaisesta käsiparista on avuksi. Ilmoittaudu siis matalalla kynnyksellä tekijäksi Kuksassa: https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/tilaisuus_tiedot.aspx?TIAId=34682

Punkku on paras asia, mitä syksyisin tapahtuu partion saralla.

-Punkun viestintätiimi

Innokkaimmille Punkku-faneille tullaan tarjoamaan maistiaisia kesän mittaan TuhoPunkun nettisivuilla, Instagramissa @espoonpunanen ja Facebookissa @Espoon Punanen.

Tule mukaan kokemaan ainutlaatuinen partioelämys!

Kuvan napannut Antti Vuorela

Kategoriat: Yleinen