Kisanjohtaja

Heyo! Oon Arttu Ara Arponen Lounapartiosta ja Peluri-Punkun kisanjohtaja. Mun hommiin kuuluu pitää koko kisa kasassa ja vastaan loppukädessä kaikkien osa-aluiden toiminnasta. Oon ollu kisaamassa ja järjestelyhommissa jo monissa eri Punkuissa, parhaana sijoituksena Harmaan sarjan kultasija. Oon aina kattonu ylöspäin tätä laadukasta tapahtumaan ja nyt viimein pääsen sitä johtamaan – toivottavasti se tarjoaisi sullekkin miellyttävän ja elämysrikkaan kokemuksen. 


Kisan varajohtaja

Heippa! Mä oon Laura Mastonvartijoista ja tänä vuonna Punkussa Aran oikea käsi. Mun hommana on siis jakaa kisanjohtajan tehtäviä Aran kanssa ja katsoa tän projektin perään siltä kannalta. Kisaaminen on aina ollut mulle yksi niistä partion parhaista puolista ja sitä ajatusta mä haluan levittää kaikille kisaajille ja kisan tekijöille myös täältä järjestelypuolelta. EPT:n tapahtumien tekemisen meininki, meille nyt jo kasautunut huippu tekijäporukka ja käsinkosketeltava Punkkufiilis takaa sen ettei Peluri-Punkku jätä ketään kylmäksi! 


Järjestelysihteeri

Hellou!

Oon Hansu Mastonvartijoista ja Peluri-Punkun järjestelysihteeri. Lähes kaikki materiaali, jonka kisaajat saavat ennen kilpailua on mun käsialaa ja kisaviikonlopussa pyöritän tehtäväsihteeri Iidan kanssa toimistoa.

Joka vuosi varpaita polttelee lähteä kisaamaan Punkkuun: reilu, hyvä meininki ja itsensä ylittäminen (sekä ajoittainen alittaminen) on taattua! Saman fiiliksen vuoksi lähdin myös tekijäpuolelle mukaan.

Tehtäväsihteeri

Heippa!
Mä oon Iida Karhunvartijoista ja Punkussa olen tehtäväsihteerinä ja toimin tehtäväpäällikkö Akselin apuna. 🙂
Partiokisaamisessa parasta on saada yllättyä mitä erikoisimmista ja omia taitoja haastavista tehtävistä ja reiteistä! Ja tän kaiken saa vielä tehdä ihanien partiokavereiden kanssa!


Tehtäväpäällikkö

Heei! Oon Akseli, lounapartiolainen vaeltaja ja tämän vuoden Punkun tehtäväpäällikkö. Mun tehtävänä on siis vastata kisan huippujen tehtävien suunnittelusta ja toteutuksesta yhdessä tehtäväsihteeri Iidan, tehtävätiimin ja rastipäälliköiden kanssa! Muuten oon osallistunut Punkkuun kisaajana lähestulkoon vuosittain, paras henkilökohtainen sijoitus on viime syksyn pronssisija harmaassa sarjassa. Punkuissa parasta on hyvä laatu ja EPT:ssä muutenkin tuttu tekemisen meininki – toivottavasti se näkyy tehtävissä myös tänä vuonna!


Tilannekeskuspäällikkö

Olen Antti Karjasilta, myös Kanttina tunnettu, lippukuntana toimii Kaskenpolttajat. Punkussa johdan tilannekeskukseen toimintaa. Meidän tehtävänä on koko kisan ajan olla kartalla kisan kulusta ja mahdollisista ongelmakohdista. Tätä varten meillä on käytössä Scoms-järjestelmä, jolla pystytään seuraamaan vartioiden etenemistä reaaliajassa. Lisäksi kotikatsomot pystyvät seuraamaan kisaa Scomsin kautta.

Punkussa innostaa ison kokonaisuuden hahmottaminen ja eritoten se, että pääsee järjestämään mahtavaa kisaa!


Kisakeskuspäällikkö

“Bileet pystyyn KiKessä!” minä, eli kisakeskusemäntä, huudan kun Punkku starttaa! Terve. Minä olen Jesse “Jeppe” Jyrälä “Jytä” ja toimin KiKe-emäntänä tulevassa Punkussa. Hallitsevana harmaan sarjan huippusuorituksen tehneenä pronssimitalistina halusin lähteä tekemään tätä mahtavaa pt-skabaa ja siksi otinkin tämän vaarallisen ja vastuullisen tehtävän vastaan! Nähdään KiKessä höyryävän ruuan äärellä!


Tulospäällikkö

Hei! Oon Joona Särkijärvi Lounapartiosta ja vastaan tämän vuoden Punkun tuloksista. Pidän siis huolen siitä, että kisan tehtävistä saadaan selkeet tulokset ajoissa esille.  Punkussa oon ollut aiemmin järjestelyhommissa sekä useesti kisaamassa, parhaana tuloksena vuoden takainen harmaan sarjan pronssisija. Tässä kisassa parasta on aina ollut laadukas meno ja hyvä meininki, oli sitten kisaamassa tai järjestelypuolella! 


Markkinointipäällikkö

Moikka! Olen Kale Koivunotko Mesikämmenistä ja Peluri-Punkun markkinointipäällikkö. Markkinointitiimi vastaa Punkun näkyvyydestä ilmoittautumisen ja kisan aikana sekä sen jälkeen. Meidän vastuulla on Peluri-Punkun some, mainostus, kuvaus ja mediayhteistyö.

Odotan innolla kisan starttaamista ja kisaajien näkemistä. Partiotaitokisat ovat mielestäni paras tapa päästä hiomaan partion perustaitoja oikeassa ympäristössä. Tähän tärkeään tehtävään Punkku tarjoaa ratkaisun Espoolaisille ja miksei muillekkin kisaajille.

Kisassa nähdään!


Ratamestari

Terve vaan kaikille! Oon Lauri Hollo Kaskenpolttajista ja toimin Punkussa Rata(metzuri)mestarina. Punkussa parasta on ehdottomasti upea suomalainen metsä.  

Punkku on Suomen parasta partiota joten on upea olla mukana tekemässä tätä kisaa. Itse olen kisannut punkussa jo pienestä pitäen ja muutama punkku on tullut voitettua vuosien varrella.