Tule mukaan tekemään vuoden parasta partiotaitokilpailua! Muun muassa seuraaviin pesteihin etsitään vielä täydennysjoukkoja.

Rastipäällikkö: Tämän hahmon ominaisuuksiin kuuluu oman kyläyhteisön suunnitteleminen, toteuttaminen ja hajottaminen. Hänellä ei ole erikoiskykyjä, mutta ilman häntä peli on pelikelvoton. Rastipäällikön on kuitenkin mahdollista löytää itsensä harvinaiselta rastipäällikköbrunssilta! Rastipäällikkönä pääset suunnittelemaan ja toteuttamaan oman henkilökohtaisen rastisi, yhdessä rastimiestesi kanssa. Pääset vaikuttamaan kisan ilmeeseen ja kokemukseen käytännön kenttätyöllä. Tämän lisäksi pääset suunnittelemaan tehtäväkokonaisuuksia yhdessä tehtävätoimikunnan kanssa.

Lisäksi peliyhteisömme kaipaa rastihenkilöitä toteuttamaan kanssamme koko kilpailun! Heidän majoituksensa, ruokailunsa sekä riittävä levon ja unen määrä on taattu. Peluri-Punkussa meillä on käytössä Pestiturva™, joka tarjoaa jokaiselle henkilökohtaisen aikataulun. Aikataulun avulla varmistamme ettei kukaan joudu tekemään ylitöitä!

Muitakin rooleja on avoinna! Tarjolla on muun muassa valokuvaamista, pakettiauton ajamista sekä kisakeskushommia.

Kaikkiin edellä mainittuihin rooleihin voit ilmoittautua tästä.

Varaa ilmoittautumisen yhteydessä kisaviikonloppu kalenteriisi: 21.-22.9.