Punkussa myös tarpojat kisaavat yön yli

Julkaistu 9.5.2017

Hei kaikki tarpojajohtajat!

Perinteinen partiotaitokilpailu Espoon Punanen järjestetään tänä vuonna 16.–17.9.2017. Nimestä huolimatta kaikki partiolaiset ympäri Suomen ovat tervetulleita mukaan kisaamaan. Tänä vuonna kisan nimi on Suomi-Punkku ja teemana Suomen valtion 100-vuotinen historia sekä sen merkkihenkilöt. 

Punkun erikoisuus on, että myös tarpojavartiot pääsevät kilpailemaan yön yli. Kannattaa siis ehdottomasti lähteä mukaan lippukunnan tarpojavartioiden kanssa valkoiseen sarjaan! Partiotaitokisat ovat helppoa valmista ohjelmaa ja tiivistävät ryhmää ja sen henkeä ihmeellisesti.

Olemme tänä vuonna huomioineet nuorimmat kisaajat erillisen ennakkotehtävän avulla, joka tarjoaa ohjelmaa 1-2 kokoukseen ja ohjaa vartiota valmistautumaan kisaan yhdessä. Itse kisaan nuorimpien tarpojien seuraksi on hyvä lähteä johtajan saattamaan, mutta hieman retkeilykokemusta omaavat tarpojavartiot selviävät kisasta keskenäänkin.

Lisätietoa kisasta löytyy kilpailukutsusta: http://punkku.ept.fi/2017/kilpailukutsu
Ilmoittautuminen: https://kuksaan.fi/14621

Punkun ajankohta on tulee syksyllä nopeasti, melkein heti kokousten alkamisen jälkeen. Tätä ongelmaa silmälläpitäen olemme avanneet kisan ilmoittautumisen jo nyt keväällä.

Kannattaa siis ottaa syksyn kisat puheeksi ryhmän kanssa jo nyt ja ilmoittaa päivämäärät tarpojille ja heidän vanhemmilleen valmiiksi. Suosittelemme myös ilmoittautumaan jo nyt, jolloin saatte hieman halvemman hinnan ja asia ei jää roikkumaan syksyksi. Ilmoittautumisen voi perua maksutta aina 31.8. asti.

Mikäli teillä herää mitään kysymyksiä, vastaamme erittäin mielellämme. 🙂

Aurinkoista kevättä ja kesää, tsemppiä vikoihin kokouksiin!

Terkuin, Suomi-Punkun järjestelytoimikunta
Suomi Finland 100

Suomi-Punkku on osa Suomen itsenäisyyden 100-vuotisjuhlavuoden ohjelmaa vuonna 2017.